• Over BNNVARA Academy

  BNNVARA Academy is dé plek waar nieuw talent zich ontwikkelt tot mediaprofessionals. Twee keer per jaar werven we de grootste talenten voor de verschillende afdelingen binnen BNNVARA. Voor of achter de schermen, radio, televisie óf digital, alles is mogelijk! Elk half jaar start een nieuwe lichting.

  In het halfjaar traject doen de talenten zo veel mogelijk praktijkervaring op. Ze krijgen ook leuke masterclasses en workshops over leerzame onderwerpen, zoals: 

  - Interviewtechnieken
  - Creatief denken
  - Social- en online engagement
  - Optimaal Google-en en researchen
  - Storytelling
  - Multidisciplinair werken

  Het traject

  BNNVARA Academy is inmiddels alweer een aantal maanden geleden succesvol van start gegaan. Een hoop talenten stapten BNNVARA binnen, daar leren zij o.a. het vak op de televisieredacties van Spuiten & Slikken, Kassa, Vroege Vogels en Pauw. Maar ook als presentator of regisseur bij 101tv of de afdeling Digital. En zoals altijd zijn er ook een flink aantal talenten actief als redacteur/producer bij onze radioprogramma’s.

  De nieuwe lichting start in februari 2018 en duurt tot en met augustus 2018.


  Op jouw lijf geschreven?

  Als je meer wilt weten over de Academy, check dan zeker ook onze FAQ.


  Geen stageplekken

  In de Academy gaat het niet om stageplekken, maar om leer-werktrajecten. We werven geen mensen die momenteel een opleiding doen. Mocht je wel een stage zoeken, dan verwijzen we je graag naar Mediastages.

Terug naar boven