Noortje Veldhuizen

 • Noortje Veldhuizen

  Naam: Noortje Veldhuizen

  Leeftijd: 22

  Huidige plek bij BNN-VARA: radio redactie Start, de ochtendshow in het weekend van BNN op Radio 1 (verkoopt misschien lekkerder dan sec radio redactie)

  Lichting: 2017

   

  1)       Waarom en voor welke functie heb jij je aangemeld voor BNN-VARA Academy?
  Ik was al 1,5 jaar veel aan het werk maar kon m’n draai nergens echt vinden en kreeg toen een mail over de aanmeldingen voor de Academy en dacht ‘fack it, laat ik dit eens proberen’. Ik meldde me aan voor radio omdat ik echt iets nieuws wilde proberen en hier nul ervaring mee had!

  2)       Hoe vind je het tot nog toe?
  Het is echt een uniek proces, je wordt elke dag opnieuw in het diepe gegooid en die manier van leren past heel erg bij mijn karakter. Alle gekke, creatieve of juist serieuze ideeën mag je uitvoeren mits je het een beetje weet te pitchen en dat is de kracht van de Academy denk ik.

  3)       Wat was tot nog toe het tofste dat je in de Academy gedaan hebt?
  In Start heb ik inmiddels mijn eigen rubriek, Noor & Wederhoor, en dat is wel heel tof dat ik die kans heb gekregen. Maar ook de workshop interviewen van Jeroen Pauw en Patrick Lodiers waren waanzinnig; twee mannen met zo veel ervaring!

  4)       Wat is jouw grootste tip voor toekomstige talenten in de Academy?
  Bedenk van tevoren goed wat je eruit wilt halen, ik heb bijvoorbeeld met mezelf afgesproken toen ik begon dat ik alles waarvoor ik gevraagd werd met twee handen zou aangrijpen. Met Koningsdag om 06.00 met een cameraploeg en DJ op pad om live verslagen uit te brengen? Done. En ja, het was koud en vroeg, maar je leert denk ik alleen maar, en het beste door keihard te werken en de kunst bij anderen lekker ‘af te kijken’!

Deze mensen gingen je voor

Terug naar boven