Timothy Sterk

 • Timothy Sterk

  naam: Timothy Sterk

  leeftijd: 26

  huidige functie bij BNN-VARA: Digital Camjo

  lichting: 2016

  1)      Waarom en voor welke functie heb jij je aangemeld voor BNN-VARA Academy?
  Voor de Academy was ik al met video/beeld bezig. Ik houd ervan om een verhaal te maken en daar mensen mee te informeren en/of te amuseren. Dus de functie in de Academy als Digital Camjo was snel gemaakt.

  2)      Hoe was Talentday 2016?
  Spannend, heel spannend. En al helemaal als je al die andere talenten gespannen ziet wachten. Persoonlijk zonk de moed even ver weg in mijn schoenen, ik dacht even: “Ja, maar ik ga toch nooit van ál die mensen uitgekozen worden om de Academy te mogen doen?”.
  Maar na wat praatjes met mede-talenten en een goed sfeertje kreeg ik de moed snel terug! Fuck it, gewoon doen.
   

  3)      Wat heb je bij de Academy het meeste geleerd?
  Poeh…niet specifiek één ding. Maar vooral om hard te werken maar ook ontzettend veel lol te maken. En gatverdamme! Wat klinkt dat smerig, maar daardoor voelt dit niet als werk en bouw je snel een goede band op met je collega’s.

  4)      Wat was voor jou het hoogtepunt?
  Ik heb als All-round Digital Camjo heel veel leuke en verschillende projecten mogen doen. Maar Serious Request 2016 sprong er met kop en schouder bovenuit! Ik heb voordat Serious Request begon met Sander Hoogendoorn (Veilingmeester) zes afleveringen mogen maken voor de live uitzending. En in de week zelf heb ik op locatie(Breda) ontzettend veel mogen monteren voor diezelfde uitzending! Ow en! Er was genoeg bier na de uitzending, kei gezellig dus! 

  5)      Wat is jouw grootste tip voor toekomstige talenten in de Academy?
  Probeer zoveel mogelijk mee te krijgen en te doen tijdens je Academy. BNN-VARA is een ontzettend groot bedrijf waar heel veel mogelijk is dus als je iets wilt, go for it!

Deze mensen gingen je voor

Terug naar boven