Kijk alles hier terug!

Kijk alles hier terug!

Thomas Hoogendoorn

 • Personen - Alpacas - Thomas

  Thomas Hoogendoorn (31) uit Utrecht, geboren, getogen en waarschijnlijk voor de rest van zijn leven Utrechtenaar! Als Ambtenaar en Pedagoog ging hij door het leven, toen hij, geïnspireerd door de ‘Lama’s’ en ‘Whose Line it it Anyway’ begon met een cursus theatersport.

  Naast zijn baan als beleidsadviseur, deed hij auditie bij Kattekwaod, Utrechts oudste theatersportgroep. Daarnaast speelt hij in zijn vrije tijd met ‘Man met de Snor’ in Leeuwarden. Met hen werd hij in 2015 Nederlands Kampioen Theatersport op het Nederlands Theatersport Toernooi dat hij zelf met een groep mensen opzette om een podium te bieden een improvisatietheater. Dit is dan ook de plek waar hij gescout werd door BNN voor de ‘Alpacas’.

  Voor Thomas is impro een geweldige en onderschatte theatervorm. De magie van het ontstaan van een geniale scene is zowel te gek om te ervaren als om te zien. Wat hem betreft moet je vooral goed kunnen luisteren en hoef je niet per se ongekend grappig te zijn, zoals veel mensen denken.

  Wat niet veel mensen van Thomas weten is dat hij graag naar Italiaanse praatprogramma's kijkt. Hij vindt het uiterst fascinerende programma's. Gevolg is dat hij redelijk Italiaans verstaat maar geen woord spreekt.

   

De Alpacas

Over

Ruud, Peter, Thomas, Nabil en Rayen zijn Alpacas! De opvolger van De Lama's, bij BNNVARA op NPO3. Met Sophie Hillbrand als leading woman.

Terug naar boven