Het seizoen zit erop!

Het seizoen zit erop!

Angela Moyra

  • Persoon_AngelaMoyra

    Angela Moyra speelt gitaar en ukulele en 2012 moet muzikaal echt haar jaar worden. Haar single "Timid" is uit, ze doet mee aan de Popronde, werd al verkozen tot Serious Talent van 3FM en mocht zelfs de minuut in DWDD al vullen!

    Dat muziek haar roeping was, stond voor Angela al snel vast. Ze deed in 2010 al een keer mee aan Popstars en schopte het daar tot de liveshows. Uiteindelijk werd ze zesde, maar ze had wel meteen een voet tussen de deur van de Nederlandse muziekindustrie. Angela wordt steeds vaker gevraagd voor optreden en ze stond al in het voorprogramma van Beth Hart. Ook verzorgde ze de aftershow van James Morisson.

    Louis Armstrong is haar held. "De man, de stem en de liedjes. Alles klopt en ik geloof hem. Als ik naar 'La vie en rose' luister ben ik even 3 minuten in vintage heaven." Armstrong is dan ook een inspiratiebron, maar ook Ella Fitzgerald, Corrinne Bailey Rae en Sara Bareilles zijn voorbeelden. Haar eeste liedje schreef Angela in Chicago, toen ze daar een jaar woonde. Ze voelt zich een echte wereldburger, een bohemien met roots in Engeland en Indonesie!

Over

Giel Beelen gaat op zoek naar het beste, nieuwe singer-songwriter talent van ons land. En wordt daarbij geholpen door de bekende namen!

Terug naar boven