Het seizoen zit erop!

Het seizoen zit erop!

Daniel Versteegh

  • Persoon_DanielVersteegh

    Daniel heeft eigenlijk al een hele carrière als singer-songwriter achter de rug. In 2002 won hij zelfs 'De Grote Prijs van Nederland' en lag de muziekwereld aan zijn voeten. Alleen koos Daniel niet voor zijn eigen carrière maar besloot hij om voor andere muzikanten te schrijven. Hij schreef onder andere voor Jim, Maud, A Silent Express en Nina June. Nu is het zover dat Daniel voor zichzelf kiest en dus muziek maakt onder zijn eigen naam.

    Daniel is eilandbewoner van Marken en werkt in het dagelijks leven als klompenmaker. Daar haalt hij echter niet zijn inspiratie vandaan. De meeste liedjes die Daniel schrijft zijn geïnspireerd op meisjes. Hij is dan ook een echte romantische singer-songwriter die op een dromerige en eigenzinnige manier zijn liedjes schrijft en ten gehore brengt. Het schrijven van liedjes doet Daniel het liefste in een mooie studio of als een ware romanticus onder een kastanjeboom in Frankrijk. Hij zou niet kunnen leven zonder zingen en ook zeker niet zonder schrijven. Het hele proces van het singer-songwriter zijn is iets wat uit hem moet de buitenwereld in.

    Uiteindelijk hoopt Daniel zijn klompen in de wilgen te kunnen hangen en als singer-songwriter te kunnen leven. Hij zou dan het liefst buiten het reguliere clubcircuit willen optreden, in oude verlaten bijzondere locaties. Echter heeft hij besloten om met de dag te leven en interesseert het hem eigenlijk niet hoe het hem in zijn leven vergaat. Kaas maken in Frankrijk ziet hij bijvoorbeeld ook wel zitten. Als hij maar altijd muziek kan blijven maken.

Over

Giel Beelen gaat op zoek naar het beste, nieuwe singer-songwriter talent van ons land. En wordt daarbij geholpen door de bekende namen!

Terug naar boven