Het seizoen zit erop!

Het seizoen zit erop!

Douwe Bob Posthuma

  • Persoon_DouweBob

    Douwe Bob Posthuma

    De 19-jarige Douwe Posthuma is een geboren en getogen Amsterdammer. Al op zijn zesde levensjaar kreeg hij zijn eerste pianoles en toen hij veertien was voegde hij hier gitaar en zang aan toe. Het maken van muziek leerde Douwe van zijn vader, Simon Posthuma, die deel uitmaakte van de kunstenaarsgroep 'The Fool' en ontwerpen maakte voor onder andere The Beatles. Zijn moeder was actief als danseres, waardoor Douwe al snel in aanraking kwam met het muziekwereldje.

    In eerste instantie speelde Douwe vooral klassieke muziek, maar al snel maakte hij de overstap naar jazz. Op dit moment richt hij zich volledig op een carrière als singer-songwriter en werkt hij aan zijn eerste album. Daarin hoopt hij vooral zijn eigen, country-achtige stijl en manier van schrijven naar voren te kunnen brengen. Hij wil vooral zijn eigen muziek kunnen maken en kan zich geen leven voorstellen zonder het schrijven van zijn eigen teksten.

    Een zo groot mogelijk publiek bereiken, dat is het doel dat Douwe na probeert te streven. Hiermee verdient hij hopelijk wat centen zodat hij naar Afrika kan om daar een eigen studio te openen. Op die manier wil hij de Westerse invloeden met die van Afrika combineren. Volgens Douwe gaat er veel talent verloren, alleen al door het gebrek aan opnamemogelijkheden in die landen. Daar wil hij wat aan doen!

Singer-Songwriters

Over

Giel Beelen gaat op zoek naar het beste, nieuwe singer-songwriter talent van ons land. En wordt daarbij geholpen door de bekende namen!

Terug naar boven