Het seizoen zit erop!

Het seizoen zit erop!

Mattanja Joy Bradley

  • Persoon_MattanjaJoyBradley

    "Het leven is er om geleefd te worden", is één van de levensmotto’s van Mattanja. Het is een groot avontuur en zo beleeft ze het ook. En ze komt er een eind mee! Op het Caribische St. Lucia kletste ze zich ooit naar binnen, om uiteindelijk te mogen openen voor niemand minder dan Amy Winehouse.

    Mattanja is nu 31 en haar eerste single is net af. Het is de voorloper van haar album dat binnenkort zal verschijnen. Ze heeft veel meegemaakt in haar verleden, maar ze is daar uiteindelijk een stuk sterker uitgekomen, een stuk positiever ook. Door de ervaringen en de positiviteit te delen in haar nummers en verhalen kan ze voor sommige mensen weer perspectief bieden of hen een hart onder de riem steken. Waar ze ook gaat, hond Opa gaat met haar mee. Ook als ze moet optreden: "Hij is heel lief en rustig. Zelfs op het podium geeft hij geen kik." Mattanja is opgegroeid met muziek om haar heen en op haar 13e leerde ze gitaar spelen. Als klein meisje was al duidelijk dat ze zangeres wilde en zou worden. En dat is gelukt, ze is fulltime muzikant.

Over

Giel Beelen gaat op zoek naar het beste, nieuwe singer-songwriter talent van ons land. En wordt daarbij geholpen door de bekende namen!

Terug naar boven