Het seizoen zit erop!

Het seizoen zit erop!

Tamara van Esch

  • Persoon_TamaraVanEsch

    Tamara van Esch mag dan misschien klein van stuk zijn, wanneer ze met haar band speelt, stelt ze zichzelf graag voor als Mevrouw Tamara. De 19-jarige Amsterdamse zit naast haar muzikale carrière ook veel met haar neus in de studieboeken, vanwege haar studie Medische Natuurwetenschappen.

    Afgelopen jaar bracht Tamara haar eerste plaat 'Ik ben Spiritus' uit. Op deze plaat zingt zij over gebeurtenissen en mensen die voor haar speciaal, maar voor andere mensen heel gewoon zijn. Met haar muziek hoopt Tamara mensen te verbazen en een nieuwe kijk op de wereld te geven, door hen met haar muziek een klein reisje hun drukke en ingewikkelde leven te laten maken.

    Mensen raken is voor haar het hoogst haalbare. Mede dankzij haar eerste plaat speelde Mevrouw Tamara onder andere al op Festival de Beschaving en mocht ze een nummer komen spelen bij de AVRO op radio 1. Ook is haar nummer in Australië en Engeland op de radio gedraaid. Dit programma moet haar de kans bieden om nog grotere podia te betreden.

Over

Giel Beelen gaat op zoek naar het beste, nieuwe singer-songwriter talent van ons land. En wordt daarbij geholpen door de bekende namen!

Terug naar boven