DE LAMA'S GAAN NAAR DE ZIGGO DOME!

DE LAMA'S GAAN NAAR DE ZIGGO DOME!

 • De Lama's komen Back In Action!

  Je favoriete dieren Tijl Beckand, Ruben van der Meer, Jeroen van Koningsbrugge, Ruben Nicolai en Patrick Lodiers komen nog een keer samen. En niet zomaar in een klein stoffig theatertje. Nee, als ze het doen, dan willen ze álle fans erbij. Dus staan onze mannen op 2 november 2017 in de Ziggo Dome!

  Het is alweer acht (8!!) jaar geleden dat ze op tv waren. Het programma groeide uit tot één van de meest populaire programma’s van Nederland. En terecht natuurlijk ;) Er werden meer dan 70 afleveringen gemaakt en tussen 2005 en 2008 hadden de mannen een succesvolle theatertournee. Oh, en ze hebben tussendoor ook nog een felbegeerde Televizier-ring naar binnengeharkt. 

  Goed, deze mannen zijn dus best wel een beetje helden. En het Lama bloed ging waar het niet gaan kon. Dus komen je lievelingsdieren nog een keer terug. Op 2 november in de... Ziggo Dome! 

  Wees erbij. Of wees een vierkant. KLIK HIER VOOR MEER INFO!

   

Over

De Lama's, wie is er niet mee opgegroeid? En nu, acht jaar na hun laatste optreden, komen ze nog een keer samen. En ze pakken het meteen goed aan. Want 2 november 2017 komen de mannen back in action in... de Ziggo Dome!

Terug naar boven