Lang Leve...

 • Lang Leve...

  In de docu-serie 'Lang Leve...' maakt Michiel van Erp portretten van verschillende mensen. Veel uiteenlopende onderwerpen passeren de revue: hoe is het om je als man af en toe 'vrouw' te voelen? Hoe zit het met mannen die nog bij hun moeder wonen? Hoe is het om begrafenisondernemer te zijn? Michiel van Erp neemt je mee in een wereld waar je waarschijnlijk het fijne (nog) niet van wist. Van 16 t/m 19 mei zond VARA vier afleveringen uit:

  Maandag 16 mei: Lang Leve... het gevecht 
  Portret van freefight-legende Joop Kasteel. Aan het einde van zijn carrière hoopt hij zijn aartsrivaal Patterson te verslaan. Deze eenogige Engelse vechter staat bekend om zijn zeer speciale afleidingsmanoeuvres in de ring. Het is maar de vraag of Joop zijn zenuwen de baas kan worden. Kijk hier deze aflevering terug.

  Dinsdag 17 mei: Lang Leve... Hennie, Kitty en Juul
  Een dag uit het leven van drie heteroseksuele mannen die zich af en toe 'vrouw' voelen en daar, zij het soms na veel wikken en wegen, ook duidelijk uiting aan durven geven. Hoe is dit voor hen en hun partner? Kijk hier deze aflevering terug. Kijk hier deze aflevering terug.

  Woensdag 18 mei: Lang Leve... de liefde 
  Hoopvolle liefdesavonturen vanuit welvarend Nederland. Kijk hier deze aflevering terug.

  Donderdag 19 mei: Lang Leve... het verzet
  Oude verzetshelden blikken terug op hun 'opwindende' avonturen tijdens de oorlogsjaren. Is er nog wel belangstelling voor hun verhalen nu hun echtgenotes hebben besloten er niet meer naar te luisteren?

Documentaires

Over

Documentaires zie je bij BNNVARA.

Terug naar boven