Elke werkdag vanaf 6:00 uur op

Elke werkdag vanaf 6:00 uur op

Domien support Oranje Leeuwinnen

 • ORANJE LEEUWINNEN

  Yes! Het EK Vrouwenvoetbal wordt eindelijk echt goed afgetrapt! Domien omarmt het idee van voetbalster Leonne Stentler en supporter Anne Stokvis om tijdens het EK Voetbal de allereerste Oranje leeuwinnen fanlocatie neer te zetten.

  Onder de slogan #nietlullenmaarbrullen kunnen de fans op 14 juli samenkomen in het Amsterdamse Studio/K, dat wordt omgetoverd tot de grootste voetbalkantine van Nederland. Domien zal daar samen met zijn vrienden van de 3FM middag/avond Frank en Sander achter de draaitafels staan voor de nodige feestmuziek. Ook heeft Domien samen met het Jouw Ochtendshow team Wolter ‘Viva Hollandia’ Kroes en Lucas Hamming geregeld om te komen spelen. Rivkah op het Veld (NOS Sport) ontvangt voetbalgasten in Studio EK, waaronder boegbeeld van het Nederlandse vrouwenvoetbal, Daphne Koster.

  De rest van het programma wordt de komende weken bekend gemaakt in de ochtendshow van Domien bij op NPO 3FM.

  Domien: “Vrouwenvoetbal is de snelst groeiende tak van sport in Nederland. Toch hoor je er op radio en tv zo weinig over! Er zou dit jaar geen ‘sportzomer’ zijn, terwijl er een Europees kampioenschap gevoetbald wordt. Letterlijk om de hoek! Het wordt tijd om de spotlights vol op de vrouwen te zetten en de sport de aandacht te geven die het verdient. Laten we met z’n allen het vrouwenvoetbal omarmen!”

  Op 16 juli start het Europees Kampioenschap (EK) vrouwenvoetbal in Utrecht. Onze Oranje Leeuwinnen gaan in de groepsfase de strijd aan met Noorwegen, Denemarken en België. Wij brullen ze daar doorheen! Blijf op de hoogte van het feest via https://www.facebook.com/jouwochtendshow, tijdens het EK zijn alle wedstijden van Oranje te volgen op deze fanlocatie.

Nieuws

Over

Domien, Jouw Ochtendshow hoor je elke werkdag tussen 6:00 en 9:00 uur bij BNN op NPO 3FM. Ook te zien op NPO 101TV!

Terug naar boven