Het seizoen zit erop!

Het seizoen zit erop!

 • Over

  dvd seizoen 2 welkom

  Hoe is het om Down te hebben? Word je dan ook gewoon verliefd? En hoe dan? Of even helemaal wat anders. Wat als je zwanger wordt, en hoort dat je kindje het Down gen heeft. Hou je het dan? Of niet..?

  In het nieuwe seizoen van Down voor Dummies gaat Chris Zegers al deze vragen voor je stellen! Britt, Sophie, Tobias en Sjoerd zitten klaar voor het vragenvuur. Waarin het thema 'Liefde' centraal staat. Twee van hen zijn vrijgezel. En twee hebben dikke verkering. Maar bovenal zijn het gewoon vier jonge mensen met dezelfde verlangens en dromen als iedereen!

  'EEN ERVARING EN EEN VERRIJKING'
  Voor Chris is het voor het eerst dat hij een programma presenteert dat niets met reizen te maken heeft: Chris: “Een nieuwe ervaring en zeker een verrijking. Het is echt een feest en een voorrecht om dit programma met Britt, Sophie, Tobias en Sjoerd te maken."

  VORIG SEIZOEN
  Vorig seizoen volgde Barry Atsma het leven van Britt, Sara en Lize. Drie toffe meiden met Down, net als het broertje van Barry trouwens. Hoe staan deze meiden in het leven? Hoe is het om te daten als je het syndroom van Down hebt? Hebben Downies ook seks? En wat zijn eigenlijk hun toekomstplannen? En naja, hoe ís het eigenlijk om Down te hebben?

   

  DOWN VOOR DUMMIES II ZIE JE ELKE DONDERDAG 22:10 UUR OP NPO 1!

Over

Hoe is het om 't Downsyndroom te hebben? In Down voor Dummies vraagt Chris Zegers Britt, Sophie, Tobias en Sjoerd álles wat jij wil weten!

Terug naar boven