Bert van der Veer en Judith Osborn

 • bert vd veer judith osborn dr ellen

  Judith Osborn (3 december 1966), is een Nederlandse designer, presentatrice en society diva. Ze is niet weg te denken uit de roddelpers. Als echtgenote van vermogend vishandelaar Robert Osborn bewoog Judith zich al in de hoogste society kringen.

  Judith werd bekend bij het grote publiek als T-shirt Tycoon, met haar verfrissende en ophitsende opdrukken zoals 'Ich habe es nicht gewurst', 'Fish Wife' en 'Waar rook is, is worst'. In 2007 overleed Judiths echtgenoot Robert Osborn aan de gevolgen van kanker. Momenteel is ze alweer een aantal jaren samen met haar ogenschijnlijke tegenpool Bert van der Veer.

  Bert van der Veer (13 maart 1951) is wat je noemt een crack in medialand. De programmamaker en schrijver regisseerde meerdere programma’s, schreef boeken en talloze columns en gaf leiding aan o.a. RTL 5 en Veronica.

  Bert wordt gezien als TV-expert en komt dan ook regelmatig opdraven in uiteenlopende talkshows om het nieuwe TV-seizoen te duiden. Sinds ‘viswijf’ Judith in zijn leven is, is Bert niet weg te slaan uit de roddelbladen. Alles wat het koppel doet en zegt wordt verslonden door het Nederlandse publiek.

   

  Probleem
  Bert en Judith komen voor relatietherapie. Ze moeten leren elkaars irritante kanten te accepteren. Eigenlijk klassieke problemen…vrij saai. Ruzies over schoonmaken, opruimen etc. Daarnaast zitten ze met hun eigen imago in de knoop. Bert wil graag sexy gevonden worden. Judith is slimmer dan ze overkomt. Daar kan ik ze wel mee helpen, wellicht is het een goed idee om ze elkaar te laten spelen.

Personen

Over

Wekelijks ontvangt de verknipte psychiater Ellen Goedkoop (Martine Sandifort) drie Nederlandse sterren op haar bank. De gesprekken houden het midden tussen fictie en werkelijkheid en geven zo een fris commentaar op de algehele psychologisering van Nederla

Terug naar boven