Fajah Lourens

 • fajah lourens dr ellen

  De oogverblindende schoonheid Fajah Lourens (03-07-1981) is een Nederlandse actrice die vooral bekend werd door haar rol als Yasmin Fuentes in de bekendste en langslopende Nederlandse soapserie ooit, Goede Tijden Slechte Tijden. Geboren in Nederland maar met een vader van Curaçao is de exotische Fajah een graag geziene verschijning in de mannenbladen. Na drie jaar Yasmin gespeeld te hebben, besloot Fajah het over een andere boeg te gooien. Ze ging het zakenleven in, begon een hotel, en kreeg ondertussen ook nog een kindje. Daarnaast bleef ze altijd trouw aan haar grootste liefde: die voor de paarden. Fajah rijdt en traint Arabische paarden en heeft daarmee al vele successen geboekt.

  De mannen in het leven van de beeldschone Fajah zijn minder constant dan de paardenliefde. Met haar eerste vriend kreeg ze een kindje, helaas werkte de relatie niet en Fajah vond troost bij haar tweede grote liefde, Daniel. Met hem kreeg ze een tweede liefdesbaby, maar ook dit liefdesverbond strandde en Fajah bleef achter als alleenstaande moeder van twee kinderen. Maar de veerkrachtige diva bleef fier overeind en pakte haar oude passie weer op: acteren. Momenteel speelt ze de sterren van de hemel in een nieuwe film, Stiletto’s. Hiermee hoopt Fajah alle avonturen op liefdes- en zakengebied achter zich te laten en nu voorgoed naam te vestigen als actrice.

  Geschiedenis

  Fajah kan geen nee zeggen, met elke man die zich aandient, gaat Fajah weer aan de haal.
  Ze heeft genoeg liefdesleed om over te praten en dat doet ze dan ook uitgebreid. Vrij standaard problematiek, gewoon verlatingsangst en daarom klampt ze zich aan allerlei mannen vast die dan ook weer uit haar leven verdwijnen uiteindelijk, want ze duwt ze natuurlijk weg met al haar angsten.

  Wel interessant trouwens, al die liefdesperikelen. Ze heeft bij twee mannen al een kind, maar ze komt ook uit zo’n gezin, dus misschien een oedipuscomplex? Of wacht, was dat niet alleen voor mannen.. even nazoeken. Misschien zit er ook wel een minderwaardigheidscomplexje trouwens, want bevestiging zoeken bij mannen is daar een klassiek symptoom van. Zelfstandige, zelfverzekerde vrouwen zoeken geen bevestiging van een man, die rooien het in hun eentje ook prima, die zijn gewoon alleen, en doen alles alleen, en dat is helemaal niet zielig.

   

Personen

Over

Wekelijks ontvangt de verknipte psychiater Ellen Goedkoop (Martine Sandifort) drie Nederlandse sterren op haar bank. De gesprekken houden het midden tussen fictie en werkelijkheid en geven zo een fris commentaar op de algehele psychologisering van Nederla

Terug naar boven