Myrna Goossen

 • dr ellen myrna goossen

  Myrna Goossen (29 oktober 1962) is een Nederlandse televisiepresentatrice. Zij begon haar carrière op de TV in 1985, toen ze verscheen in een spot van de AVRO. Hierna zou ze o.a. Wedden, dat..? voor de AVRO presenteren, om daarna de overstap te maken naar RTL4, waar ze programma’s als Aperitivo en Eigen Huis en Tuin zou presenteren. Momenteel is de wakkere dame onderdeel van de koffieoorlog, die woedt tussen RTL’s Koffietijd en het nieuwe programma van Myrna: KoffieMax, dat zij voor ouderenomroep Max presenteert.

  Goossen is tegenwoordig ook schrijfster, van kinderboeken en gedichten. Ze bracht bijvoorbeeld onlangs rond Valentijnsdag de bundel ‘Voor jou, een boekje vol liefde.’ Liefde is de leidraad in al het werk van Myrna, en het is dan ook frappant dat dit mooie multitalent zelf altijd single en kinderloos is gebleven.

  Geschiedenis
  Myrna komt natuurlijk met haar liefdesproblemen bij me. Of beter gezegd, haar gebrek aan liefdesproblemen. Waarom komt ze niet aan de man. Waarom zijn altijd de verkeerde mannen geïnteresseerd in haar. Ik denk dat ze maar zo eens lesbisch zou kunnen zijn. Daar kan je natuurlijk niet voor uitkomen als je publiek bestaat uit huisvrouwen die allemaal een braaf burgerleven hebben. Maargoed, ze zegt zelf van niet.

  Misschien moet ze leren eens wat meer sex-appeal te hebben. Ik kan haar wel wat tips geven, binnenkort moet ik even op een rijtje zetten hoe mijn charme werkt. Flirten is een kunst, dat moet Myrna leren, ze zit ook altijd maar tussen die suffe koffiedames. Daar valt toch geen man voor?

Personen

Over

Wekelijks ontvangt de verknipte psychiater Ellen Goedkoop (Martine Sandifort) drie Nederlandse sterren op haar bank. De gesprekken houden het midden tussen fictie en werkelijkheid en geven zo een fris commentaar op de algehele psychologisering van Nederla

Terug naar boven