Sylvia Geersen

 • Sylvia Geersen Dr. Ellen

  Sylvia Geersen (29 september 1985) is een Nederlands topmodel. Ze werd bekend door haar deelname aan het eerste seizoen van Hollands Next Top Model in 2006. Toen eindigde ze als tweede, maar de oogverblindende, grofgebekte Rotterdamsezette zichzelf zo onvergetelijk neer dat haar carrière gigantisch vlucht nam.

  Grote contracten in Amerika waren het gevolg, en ook in Nederland timmerde ze rustig aan de weg door vele optredens in TV programma’s en bijvoorbeeld haar rolletje in de Mora reclames. Er stond een eigen realityshow voor Sylvia op stapel, waarin deze diva gevolgd zou worden tijdens haar lange weg naar de catwalk van Victoria’s Secret, haar grote droom.

  Zwarte wolken pakten zich echter samen. Sylvia bleek te kampen met een cokeverslaving en werd met spoed opgenomen in een kliniek. De roddelbladen stonden er vol van. En het was nog niet over met het drama, want Sylvia trok het niet in de kliniek en vluchtte weg. Ze ging echter weer terug, zat haar tijd uit en is nu bezig aan een onvervalste comeback. De ultieme glamourbabe gaat als een speer, en die realitysoap komt binnenkort alsnog op TV, mét de beelden uit de kliniek erbij.

  Geschiedenis
  Sylvia moet leren haar impulsen te beheersen. Na de opname in die verslavingskliniek is ze van de drugs af, maarja, straks gaat ze weer naar Amerika, en dan moet ze toch echt leren om zich te beheersen. Deze meid houdt van een feestje, en ik zeg altijd maar zo, je moet zelf de slingers ophangen in je eigen leven. Maarja, cocaïne is meteen weer zo overdreven hè. Waarom houdt ze het niet gewoon bij drank denk ik dan.

  Enfin, ze is er vanaf en nu ga ik haar leren hoe ze straks, als ze op die wilde afterparties in New York staat te beesten, haar impulsen moet beheersen. Lekker terug naar de basic. Ik zal haar laten zien dat ze dat allemaal niet nodig heeft, ze kan wel zonder drank, zonder coke, zonder make-up en glamour. Ik doe het toch ook?

Personen

Over

Wekelijks ontvangt de verknipte psychiater Ellen Goedkoop (Martine Sandifort) drie Nederlandse sterren op haar bank. De gesprekken houden het midden tussen fictie en werkelijkheid en geven zo een fris commentaar op de algehele psychologisering van Nederla

Terug naar boven