Thijs Willekes

 • thijs willekes dr ellen

  Met zijn wilde manen is beauty- en glamourexpert Thijs Willekes niet weg te denken uit de Nederlandse showbizzwereld. De visagist en stylist werkte met de grootste sterren van onze bodem, denk aan mensen als Renate Verbaan, Chantal Jansen en Yolanthe Sneijder Cabau. Daarnaast doet hij het haar en de make-up van verschillende bladen zoals Glamour en Elle.

  Thijs is een graag geziene gast op rode lopers, bij de sterren thuis en tijdens society feestjes. Hij is de perfecte arm candy voor vrijgezelle BNers. Thijs bekende in de BNN talkshow spuiten en slikken niet alleen op zowel mannen als vrouwen te vallen maar ook nog eens een beest in bed te zijn.

  Dat de koning van de styling nog tijd vindt om actief te zijn als beautyjournalist mag een wonder heten. Oh ja, hij is ook nog eens eigenaar van het PR bureau SO-PR.

  Geschiedenis
  Thijs heeft, houd je vast, smetvrees. Jawel, de man die zijn beroep maakte van het prutsen aan andere mensen gruwelt bij de gedachte dat hij voor een goed doel alle bewoners van een bejaardentehuis een glamour makeover moet geven. En Thijs wil wel een goed doel, dat hoort er gewoon bij als BNer (wat hij wil worden).

  Thijs en ik zijn goede vrienden, hij neemt mij ook wel eens onder handen, maar bij mij en de andere sterren heeft hij geen smetvrees hoor, want wij weten hoe we onszelf moeten verzorgen hè. Ik denk dat Thijs meer los moet komen. Hij moet gewoon eens goed zijn hart luchten, en dan kunnen we het ook eens hebben over het feit dat hij zó wild in bed schijnt te zijn dat hij mensen wegjaagt met zijn seksaura.

Personen

Over

Wekelijks ontvangt de verknipte psychiater Ellen Goedkoop (Martine Sandifort) drie Nederlandse sterren op haar bank. De gesprekken houden het midden tussen fictie en werkelijkheid en geven zo een fris commentaar op de algehele psychologisering van Nederla

Terug naar boven