Jan wordt vader! Dit najaar op

Jan wordt vader! Dit najaar op

 • Jan Wordt Vader

  Jan zoekt uit hoe hij de beste vader ter wereld kan worden in 'Jan Wordt Vader' 

  “Er is een kleine Versteegh onderweg!!!”. Zo maakte Jan dolblij bekend dat hij binnenkort vader wordt. Hoera!

  De voorbereiding op zijn vaderschap pakt hij grondig aan en alles wordt vastgelegd in Jan Wordt Vader. Jan stort zich in voorbereidingscursussen, spreekt met zijn vriendin Dieuwertje over het aankomende ouderschap en hij interviewt bekende vaders over hun leven sinds ze een kind hebben.

  Of, nou ja, leven? Heb je eigenlijk nog wel een eigen leven als je vader bent? Hoe zit het straks met die nachten? En hoe combineer je een kind in hemelsnaam met een carrière? Een feest van herkenning voor alle ouders én bijna-ouders.

  De beste papa van de wereld
  Jan: “Als je in Nederland een auto wilt besturen, heb je een rijbewijs nodig. Als je aardrijkskunde wilt doceren, zul je ook een papiertje moeten halen. Echter, als je een kind op de wereld wil zetten: ga je gang! Terwijl het volgens mij de grootste verantwoordelijkheid is die je als mens kunt dragen.

  Dit verbaast me zeer. Ik wil goed beslagen ten ijs komen. Voorbereid en bekwaam. Ik wil de beste papa van de wereld worden voor mijn nageslacht. Daarom ga ik op zoek, in Jan Wordt Vader.”

  Jan bijt zich helemaal vast in de voorbereidingen op het vaderschap, maar het zou goed kunnen dat hij de meest vernieuwende, experimentele en bijzondere cursussen of ideeën over het hoofd ziet. Ben je ouder en heb je de ideale handvatten gevonden voor het vaderschap? Laat het Jan weten via janwordtvader@bnnvara.nl.

  Nu al wekelijks een update krijgen van Jans avontuur? Check Jans Blog!

  Jan Wordt Vader zie je vanaf 6 december elke week op NPO3!

   

  Check Jans blog!

  Klik hier!

Jan wordt Vader

Over

Jan wordt vader!

Terug naar boven