Het seizoen zit erop!

Het seizoen zit erop!

Jan Versteegh

 • Jan Is De Beste - Personen - Jan

  Jan kan alles beter dan iedereen, althans dat is zijn bescheiden overtuiging. Hij is geladen met een gezonde overdosis zelfvertrouwen, creativiteit en fanatisme en wordt elke week door een bekende Nederlander uitgedaagd in zijn nieuwe programma Jan Is De Beste!

  BIOGRAFIE JAN VERSTEEGH (Bron: BNN - Smoelenboek)

  Produceren en presenteren
  Jan wordt op 31 december 1985 geboren in Rotterdam. Op 17-jarig leeftijd gaat hij aan de slag als presentator van het programma ‘Campus’ bij de populaire, regionale zender Stadsradio Rotterdam. Hier ontdekt Jan waar zijn passie ligt; produceren en presenteren. Naast de middelbare school de Academie voor Lichamelijke Opvoeding probeert Jan zoveel mogelijk ervaring op te doen op het gebied van radio en televisie.

  Extreem
  Jan presenteert het programma ‘Zooi’ op RTV Rijnmond/TV West en draait mee op de redactie. Hier leert hij om te gaan met alles wat komt kijken bij het maken van een programma. Hierna volgen diverse klussen voor Red Bull en De Haaien op grote live-evenementen zoals Dance Valley en de Red Bull Knock Out Race. Hier leert jan televisie maken onder extreme omstandigheden en te interviewen op Jan zijn eigenwijze manier: adrem en ietwat schurend.

  PowNews
  Tijdens een opleiding tot cameraman heeft Jan geleerd om vanuit een ander standpunt naar de productie van een programma te kijken, hij ziet dit als een goede toevoeging binnen zijn loopbaan als TV-maker. In 2012 wordt Jan gevraagd als één van de gezichten van PowNews. Hij maakt reportages tot 2014.

  Spuiten en Slikken
  In 2013 deed Jan mee aan Expeditie Robinson naast zijn huidige BNN-collega Geraldine. Hoewel hij grote favoriet was haalde hij de finale niet. In 2014 begint Jan bij BNN. Hij maakt reportages en is te zien in de seksbar met Geraldine. In de seksbar lopen Jan, Geraldine en Tim langs de meest spraakmakende nieuwsberichten en feiten op het gebied van seks.

   

DE BN'ERS

 • Jan Is De Beste - Personen - Patty

  Patty Brard

  Het seizoen trapt af met the one and only showbizz diva die...

 • Jan Is De Beste - Personen - Art

  Art Rooijakkers

  De kroonprins van Wie is de Mol Art Rooijakkers daagt Jan...

 • Jan Is De Beste - Personen - tim

  Tim Haars

  Wie heeft de grootste cojones? Wie heeft ballen van staal?...

 • Jan Is De Beste - Personen - Do

  Do van Hulst

  Jan wordt uit zijn 'man cave' gesleept door self made woman...

 • MEER BN'ERS

Over

Jan Versteegh kan álles beter dan iedereen, althans dat vindt ie zelf. In Jan Is De Beste van BNNVARA strijdt hij elke week tegen een andere BN'er!

Terug naar boven