Was te zien op

Was te zien op

 • Over Je mist meer dan je ziet

  matthijs

  Vanaf 14 maart 2011 blikte Matthijs van Nieuwkerk in de late late-night talkshow ‘Je Mist Meer Dan Je Ziet’ vijf avonden lang terug op de afgelopen televisieavond. Het programma werd iedere late avond live vanuit de Westergasfabriek in Amsterdam uitgezonden op Nederland 3.

  Matthijs van Nieuwkerk: “Het is een programma waar ik zelf graag naar zou kijken. Misschien ben ik daar niet de enige in, wie weet.”

  Van Nieuwkerk sprak met gasten uit de media en de actualiteit de opvallende televisie van die avond en ging in gesprek met de hoofdrolspelers. Kijkers konden actief meewerken aan het programma via de social media.

  VARA directeur Frans Klein: “Ik verheug me enorm, en ik denk ook samen met de kijkers, op een nieuw programma met Matthijs. Een mooie gelegenheid voor de VARA om een nieuw format uit te proberen. Bovendien een programma waarmee we dieper in kunnen gaan op het spannende medium televisie.”

  Van Nieuwkerk: “Het idee is even helder als eenvoudig. Dus waarom niet zelf geprobeerd? We zijn blij dat we met minimale middelen een weekje mogen proef draaien, ook al is het bij kaarslicht in een hoekje van de DWDD studio.”

  ‘Je Mist Meer Dan Je Ziet’, is uitgezonden van 14 tot en met 18 maart dagelijks rond de klok van twaalf bij de VARA op Nederland 3.


  Presentatie: Matthijs van Nieuwkerk
  Eindredactie: Ewart van der Horst

Terug naar boven