Vanaf 25 september elke dinsdag om 21:15 op

Vanaf 25 september elke dinsdag om 21:15 op

 • Over Je Zal Het Maar Zijn

  GERALDINE KEMPER NIEUWE PRESENTATRICE VAN JE ZAL HET MAAR ZIJN

  Yesss! Je Zal Het Maar Zijn is terug. Geraldine Kemper neemt de presentatie over van Sophie Hilbrand. In het programma worden jonge Nederlanders met een bijzonder levensverhaal geportretteerd. In dit seizoen ontmoet Geraldine mensen die anders leven dan de meesten en zich weinig aantrekken van de normen van de maatschappij, maar ook mensen die hun leven weer proberen op te pakken na een traumatische gebeurtenis. Ze neemt een kijkje bij mensen wiens leven in het teken staat van schoonheid en mensen die in de ban zijn van seks. Ook ziet ze hoe het is om onderdeel te zijn van een groep of om een bijzondere liefdesrelatie te hebben. 

  Geraldine maakt onder andere kennis met Floris die al twee jaar geen eten meer nodig heeft omdat hij leeft van licht. Ook spreekt Geraldine het 9-jarige topmodel Summer de Snoo wiens jonge leven volledig in het teken staat van modeshows en fotoshoots. En ze ontmoet Shanti Schiks, de halfzus van Fajah Lourens. Shanti verloor haar elf maanden oude zoontje Elfin in een familiedrama en leeft al twee jaar met dit verschrikkelijke trauma.

  Geraldine: ‘Ik vind het een eer dat ik dit programma mag maken. Dit was altijd al een wens. Een kijkje nemen in het leven van verschillende mensen vind ik fascinerend. Iedereen heeft namelijk een eigen verhaal. ‘

  Van 2010 tot 2015 werd Je Zal Het Maar Zijn uitgezonden bij BNN met presentatrice Sophie Hilbrand. Na een stop van drie jaar krijgt Je Zal Het Maar Zijn een nieuwe start, met een nieuwe presentatrice en nieuwe portretten van mensen met een bijzonder levensverhaal.

  JZHMZ is vanaf dinsdag 25 september om 21.15 uur te zien op NPO 3.

Je Zal Het Maar Zijn

Over

Indrukwekkende portretten van jonge Nederlanders met een bijzonder levensverhaal.

Terug naar boven