Vanaf dinsdag 8 januari om 21:00 uur op:

Vanaf dinsdag 8 januari om 21:00 uur op:

 • Over Je Zal Het Maar Hebben

  Een nieuw seizoen! 

  Elke nacht ondraaglijke hoofdpijnaanvallen, je bent zo breekbaar dat een nies je ribben kan breken of je bent één van de 25 mensen wereldwijd die de zeldzame Noordzeeziekte heeft.

  In dit nieuwe seizoen van Je Zal Het Maar Hebben gaan we weer kennis maken met veel nieuwe gezichten. Niet alleen nieuwe kandidaten maar ook een nieuwe presentator! Jurre Geluk neemt de presentatie over van Tim Hofman. Hij ontmoet inspirerende en dappere jonge mensen met een zeldzame aandoening of ziekte. Zij laten zien dat ze, ondanks hun aandoening, zich door niks laten tegenhouden.

  In de eerste aflevering ontmoet Jurre Esmee. Zij heeft Arterio Veneuze Malformatie (AVM). Haar gezicht is hierdoor sterk vervormd en extreem gevoelig voor bloedingen. Als deze ader gaat bloeden kan dit verschrikkelijke gevolgen hebben. Jurre ontmoet ook Kees. Hij heeft geen knieën, geen ellebogen en geen handen, maar dat wil niet zeggen dat hij niet gewoon zijn eigen leven kan leiden! Zo heeft hij net een nieuwe baan, is hij gek op hardrock en voetbal.

  Je Zal Het Maar Hebben zie je vanaf dinsdag 8 januari om 21:00 uur op NPO3!

Video

Instagram

Loading...

Over

Geen benen meer hebben. Of last hebben van ondraaglijke hoofdpijnaanvallen. Je zal het maar hebben!

Terug naar boven