Hoe uiteenlopend de ziektes of aandoeningen ook zijn, de mensen die Emma volgt hebben met elkaar gemeen dat ze alles uit het leven halen en hun dromen najagen!

Je Zal Het Maar Hebben - Esmee & Kees

08-01-2019
De 14-jarige Esmee heeft Arterio Veneuze Malformatie (AVM). Daardoor is haar gezicht vervormd en extreem gevoelig voor bloedingen. Als haar gezicht gaat bloeden kan dit fatale gevolgen hebben. Hierdoor is ze al meerdere keren in het ziekenhuis beland en daarom moet Esmee's moeder altijd bij haar in de buurt zijn om te helpen als het misgaat. Esmee laat zich niet tegenhouden en sleept haar moeder gewoon overal mee naartoe. De 22-jarige Kees heeft geen knieën, geen ellebogen en geen handen, maar hij weet zich prima te redden in de maatschappij. Zo heeft hij net een nieuwe job bij de klantenservice van een telecombedrijf en is hij gek op hardrock en voetbal. Kees is positief en hij praat openhartig en met veel humor over zijn leven als kleine man met grote plannen.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.