Hoe uiteenlopend de ziektes of aandoeningen ook zijn, de mensen die Emma volgt hebben met elkaar gemeen dat ze alles uit het leven halen en hun dromen najagen!

Je Zal Het Maar Hebben - Ieke & Tymo

05-02-2019
De 18-jarige Tymo heeft de zeldzame Noordzeeziekte. Er zijn maar 25 mensen op de hele wereld die deze ziekte hebben. Overeenkomstig hebben ze allemaal voorouders die zijn geboren rondom de Noordzee. De ziekte heeft een progressief karakter. Door de onbekendheid van de ziekte is de toekomst van Tymo onzeker, maar dat weerhoudt hem er niet van zich op een studie als boekhouder te storten. De ijdele Ieke (22) is geboren met een enorm lymfangioom in zijn gezicht. Als baby was zijn hoofd bijna twee keer zo groot. Vele operaties later merkt Ieke hier nog steeds de gevolgen van. Zijn uiterlijk is alles behalve doorsnee, maar Ieke maakt er een sport van zo knap mogelijk voor de dag te komen. Hij gaat dan ook elke dag in een mooi pak de deur uit.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.