Hoe uiteenlopend de ziektes of aandoeningen ook zijn, de mensen die Emma volgt hebben met elkaar gemeen dat ze alles uit het leven halen en hun dromen najagen!

Je Zal Het Maar Hebben - Elianne & Willemijn

26-02-2019
De laatste aflevering is een Bikkel uitzending. Hierin volgt Jurre Geluk twee Bikkels die hulp krijgen van de Bart de Graaff Foundation. Deze foundation helpt jonge mensen met een levensbepalende ziekte om hun eigen bedrijf te starten. Elianne heeft de ziekte van Lyme. Ze zit daardoor in een rolstoel en heeft heftige epileptische aanvallen. Ze wil fotograaf worden en de Bart de Graaff Foundation helpt haar daarbij. Een groot online warenhuis is haar mentorbedrijf. Haar coach Richard vertelt wat ze allemaal voor haar kunnen betekenen. Willemijn is blind en woont in Rotterdam met haar slechtziende (1% zicht) man en hun dochtertje van twee die wel kan zien. De speeltuin met haar dochter is de grootste uitdaging. Ook Willemijn heeft een mentor, die haar helpt met het bereiken van haar doelen.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.