• Over Klem

    Klem Logo 2

    Het tweede seizoen van de BNNVARA-dramaserie KLEM is vanaf 13 september elke donderdag om 20:35 te zien op NPO 1! Barry Atsma, Jacob Derwig en Georgina Verbaan vervullen opnieuw de hoofdrollen. De spannende serie van de makers van Overspel en Vuurzee trok vorige seizoen bij de eerste aflevering 1,4 miljoen kijkers en werd ook in de rest van het seizoen goed ontvangen. Volgens scenarioschrijver Frank Ketelaar komen vrijwel alle personages die serie 1 overleven terug in KLEM 2. 

    In het nieuwe seizoen kleeft er bloed aan de handen van Hugo Warmond, directeur MKB van de Belastingdienst (Barry Atsma). Hij is meer verstrengeld met ex-topcrimineel Marius Milner (Jacob Derwig) dan hij ooit voor mogelijk had gehouden. Beide mannen proberen het verleden te begraven, maar krijgen al snel te maken met de FIOD, malafide accountants, ontsporende gezinsbeslommeringen en - last but not least - de wraakzuchtige lange arm van de Amsterdamse onderwereld. 

    Hoofdcast: Barry Atsma, Jacob Derwig, Georgina Verbaan, Marie-Mae van Zuilen en Jamy Grant |Scenario: Frank Ketelaar | Personages en verhaallijnen: Frank Ketelaar & Robert Kievit | Regie: Frank Ketelaar, Shariff Korver en Albert Jan van Rees |Uitvoerend producent: Alexander Blaauw | Producent: BNN-VARA.

    KLEM 1 wordt herhaald vanaf zondag 1 juli op NPO 1. KLEM 2 is vanaf donderdag 13 september om 20:35 terug op NPO 1! 

Over

KLEM is de spannende dramaserie van de makers van Overspel en Vuurzee. Met onder anderen Barry Atsma, Jacob Derwig en Georgina Verbaan.

Terug naar boven