Lieve Liza was in 2012 te zien bij BNNVARA op

Lieve Liza was in 2012 te zien bij BNNVARA op

Suus

 • lieve liza suus

  Suus (Elisa Beuger) is Marks vriendin, al jaren. Ze is een knappe, leuke, lieve dame die altijd veel over heeft gehad voor Mark en het nodige zonder moeite geslikt. Maar al die jaren van Marks dominantie lijken de laatste tijd toch averechts te werken, want steeds meer bijt ze van zich af als ze zich weer eens mateloos ergert aan zijn botheid en egoïstische mannelijkheid. Is dit nou werkelijk de vader van haar kinderen?

  Suus werkt in Castricum op het makelaarskantoor. Haar twijfels over Mark deelt Suus op haar werk met Karin, haar collega en beste vriendin. De twijfel wordt nog veel sterker wanneer op een dag gynaecoloog Hendrik uit Amsterdam als potentiële koper hun kantoor binnenkomt. Tijdens hun bezichtigingen groeien de twee naar elkaar toe en begint Suus zich af te vragen of Hendrik niet meer geschikt is om oud mee te worden.

  Over Elisa Beuger:

  Elisa Beuger werd geboren op 22 oktober 1979 in Rotterdam. Ze studeerde af aan de Toneelacademie Maastricht en volgde daarna een korte opleiding in New York bij het Lee Strasberg Theatre Institute. Elisa was te zien in meerdere voorstellingen van theatergezelschap De Paardenkathedraal. Ook speelde ze bij gezelschappen als het Syndicaat en de Theatercompagnie. Ze stond een aantal jaar achter elkaar op de Parade met o.a. muziektheatervoorstelling Sakuru ZenZen en The Freak onder regie van East74.

  Ze speelde diverse gastrollen in televisieseries als Gooische Vrouwen, Keijzer & De Boer, Vuurzee II, Flikken Maastricht en Overspel. Zojuist zijn de opnames afgerond van Moordvrouw onder regie van Tim Oliehoek en Freddy geregisseerd door Pim van Hoeve.

  Elisa speelt sinds een aantal jaar verschillende komische rollen in het dagelijkse  item Ons Kent Ons van het programma Man Bijt Hond. Dit seizoen tevens te zien in het theater met de voorstelling Ons Kent Ons de Revue, van Berry Holtslag en Hans Dekker.

  Ook vertolkte Elisa de rol van Dorien in de film Wild Romance van Jean van de Velde en speelde ze moeder in de NPS Kort De Maan is Kapot, winnaar Gouden Kalf, geregisseerd door Arno Dierickx. Binnenkort is Elisa te zien in de korte film Tijger van Martijn Hullegie en in Nick als Monie, onder regie van Fow Ping Hu. 

Personen

 • lieve liza rob

  Rob

  Rob (Abel Nienhuis) heeft een keurige baan bij het...

 • lieve liza mark

  Mark

  Mark (Gijs Naber) woont samen met zijn liefje Suus van de...

 • lieve liza karin

  Karin

  Karin (Loes Haverkort) is Suus’ beste vriendin. Ze is d...

 • lieve liza hendrik

  Hendrik

  Hendrik (Mike Libanon) is in feite alles wat Mark niet is:...

Over

Lieve Liza was een serie bij BNNVARA, NTR en VPRO met Gijs Naber en Elisa Beuger.

Terug naar boven