Het seizoen zit erop!

Het seizoen zit erop!

Dennis Storm

 • Oud En Nieuw - Personen - Dennis Storm

  Dennis Storm is naast presentator, van onder andere 3 op Reis, ook oprichter en CP van Attelier Raconteur. Hij houdt van klussen en kunstwerken maken en is daarom dé geschikte presentator voor het nieuwe BNN-programma Oud En Nieuw! 

  BIOGRAFIE DENNIS STORM. (Bron: BNN - Smoelenboek)

  Wereldkampioen
  Hij reist de wereld over, heeft het wereldrecord beha’s losmaken op zijn naam staan en was de eerste man die een bevalling onderging. Daarnaast beleefde hij onder toeziend oog van vriend en collega Valerio Zeno een euforische bijna dood ervaring in het programma Proefkonijnen.

  Dennis Storm: wereldkampioen, wereldreiziger, programmamaker en groot liefhebber van pen en papier.

  Sak Yant
  Dennis Storm wordt op 24 juni 1985 geboren in de mooie stad achter de duinen Den Haag. Programma’s maken bij BNN doet hij alweer sinds 2004. In 2007 mag hij voor het eerst een reisprogramma maken. In Weg Met BNN reist hij samen met Nicolette Kluijver twee seizoenen lang de hele wereld over. Bijvoorbeeld naar Zuid-Oost Azie, waar hij een magische Sak Yant laat tatoeëren. In Try Before You Die wordt hij in 2008 ook nog even wereldkampioen beha’s losmaken -tot op de dag van vandaag is zijn record van 69 beha’s in één minuut niet verbroken-. Samen met collega Valerio geeft hij vier seizoenen lang nuchtere antwoorden op bezopen vragen in het wetenschappelijke programma Proefkonijnen.

  Ondertussen leeft hij voornamelijk uit zijn koffer
  Een logisch gevolg van de wereld over reizen als één van de vaste presentatoren van 3 op Reis. In 2015 staat het negende seizoen 3 op Reis op de planning. In dit seizoen maakt hij een wereldreis waarbij het epische leven van Brits zeevaarder James Cook centraal staat.

Oud En Nieuw

Over

'Afval bestaat niet!' Dat is het motto van de 10 klussers die de strijd aangaan in 't BNN-programma Oud en Nieuw. Presentatie: Dennis Storm.

Terug naar boven