Rob Scheepers

  • Persoon - Rob Scheerpers

    Begin 2015 deed Rob mee aan Padoem Patsss Oneliner Extravaganza in Toomler. Voor de grap. Nou ja, voor vijf minuten aan grappen. Goede grappen blijkbaar want Rob won overtuigend. Twee dagen later schoof Rob aan bij De Wereld Draait Door als de oneliner-goeroe van Nederland.

    Sindsdien is er veel veranderd. Was hij tot die tijd vooral tonprater met een oudejaarsconference, inmiddels is hij volwaardig cabaretier. Hij trekt momenteel door Nederland met zijn solovoorstelling ‘Schroot’ en eind 2016 speelt hij zijn derde Oudejaarsconference ‘Uitgescheept’ in uitverkochte theaters. Hij speelde afgelopen zomer op een aantal grote festivals, en hij was een aantal keren te zien bij DWDD en Jinek.

    Hij maakt deel uit van Padoem Patsss de Oneliner Show bij BNN, en hij heeft zijn vaste oneliner rubriek op Radio Veronica. Voor de diepzinnige, absurde en taalkunstige oneliners moet je niet bij Rob zijn. Hij maakt gewoon grappen. Harde grappen. Simpele grappen. Hilarische grappen. En hele slechte grappen. Kortom, grappen. 

Wie?

Over

Padoem Patsss is de one-liner show van BNNVARA! Een programma over humor, taal en performance, op NPO 3.

Terug naar boven