[vanaf 17 september elke werkdag om 23:30 uur op NPO 3!]

[vanaf 17 september elke werkdag om 23:30 uur op NPO 3!]

 • Quickest Quiz

  Wie is er slimmer dan Einstein én sneller dan Max Verstappen? In de Quickest Quiz gaat het er niet alleen om wie het slimst, maar ook wie het snelst is!

  Presentator Jan Versteegh knalt het nieuwe jaar in met de allersnelste en vrolijkste kennisquiz op aarde. In drie vliegensvlugge rondes van één minuut worden de BN’ers in twee teams getest op hun algemene kennis door razendsnel te drukken en swipen op hun tablet.

  Quickest Quiz
  Ze geven in 1 minuut antwoord op 20 vragen zoals: Is de pinda een vrucht? Sneed Vincent van Gogh zijn linker- of zijn rechteroor af? Kunnen pinguins ijsberen? En zong Justin Timberlake bij Take That?

  De BN'er koppels!
  In elke aflevering zien we hoe de twee teams van BN’ers het tegen elkaar opnemen. De twee beste teams van de week strijden op vrijdag in de grote finale.

  Onder andere zangers Tim Douwsma en Thomas Berge, GTST-ers Ferry Doedens en Guido Spek, Heleen van Royen en haar vriend Bart Meeldijk en Henk Schiffmacher en zijn dochter Texas gaan de strijd met elkaar aan.

  'Dagelijkse slijpsteen voor de geest'
  Jan: ‘Quickest Quiz is de snelste slijpsteen voor de geest op TV. Dat Quickest Quiz een dagelijks programma wordt, geeft het voor mij een extraatje. Elke dag op televisie is toch wel een soort eer’.

  De Quickest Quiz, vanaf 17 september elke werkdag om 23.30 uur op NPO 3!

   

   

Over

De zenuwslopende Quickest Quiz! Vanaf 17 september elke werkdag rond 23:30 uur te zien is op NPO3!

Terug naar boven