Het seizoen is afgelopen!

Het seizoen is afgelopen!

 • Wie zijn de Rare Jongens?

  Rare Jongens - Over

  7000 JAAR ONNOZELHEID MET VALERIO ZENO, LEO ALKEMADE EN LIEVEN SCHEIRE
   
  Wat?! Geschiedenis bij BNN? Jazeker. Onder leiding van Valerio krijgen comedians Lieven Scheire en Leo Alkemade de meest uiteenlopende vragen en opdrachten voorgeschoteld over 7000 jaar onnozelheid. Legendarische legendes worden ontkracht, bizarre foto’s van onderschrift voorzien en oude uitvindingen getest. Van de eerste selfie ooit tot een housefeest met mummies. En van de grote drooglegging tot zaklopen op de Olympische Spelen. Iedere week schuift er in het panel een andere bekende rare jongen (of dame) aan.

  Niet ieder antwoord is in de studio te vinden, dus worden de Rare Jongens iedere uitzending op pad gestuurd. Lukt het ze om de Doutzen Kroes van 400 jaar geleden, oftewel een echte een Rubensvrouw, te regelen? En kunnen ze op een willekeurig plein een look alike vinden van een grote historische held? Bart Gielen verdeelt in de studio de punten, maar zorgt er als historicus ook voor dat we eindelijk eens echt iets gaan opsteken van het verleden.

  Dus haal je neus maar uit de boeken, want parate kennis bij het kijken naar Rare Jongens is volstrekt overbodig!

Over

Een nieuw BNN-programma over 7000 jaar menselijke onnozelheid. Haal je neus maar uit de boeken, want parate kennis is volstrekt overbodig!

Terug naar boven