Op 7 oktober van 16.00 tot 18.00 in Carré

Op 7 oktober van 16.00 tot 18.00 in Carré

 • Spijkers met Koppen 30 jaar

  Spijkers met Koppen bestaat 30 jaar en dat wordt groots gevierd. Dolf Jansen en Felix Meurders verruilen voor één keer hun vaste stek café The Florin voor Koninklijk theater Carré in Amsterdam. Daar ontvangen ze cabaretiers, columnisten, muzikale gasten en tal van andere mensen om het jubileum van het BNNVARA-radioprogramma te vieren. Op het speciale Spijkerspodium staan onder anderen cabaretiers Niels van der Laan en Jeroen Woe, columnisten Hans Sibbel en Merijn Scholten en artiesten Rowwen Hèze en Stef Bos. En daar blijft het niet bij. In aanloop naar het jubileum maken Dolf en Felix bekend welke vrienden van het programma nog meer langskomen. 

  Dolf:” 'Een radiomonument zijn is mooi, 30 jaar bestaan ook, maar mij gaat het erom de komende 20 jaar topradio blijven maken. Bij Spijkers met Koppen voel ik me elke week twee uur lang als Bruce Springsteen die tegen de brede rug van Felix the Big Man Meurders geleund mag staan.” Felix: “Spijkers is een genot om te maken. De energie die het programma uitstraalt knalt door de speakers heen. Op 7 oktober sta ik voor het eerst in mijn leven, samen met Dolf, als ceremoniemeester op het podium van Carré. Dat kan niet anders dan een groots feest worden. 

  Het radioprogramma Spijkers met Koppen is sinds 1988 iedere zaterdag tussen 12.00 en 14.00 uur te beluisteren bij BNNVARA (voorheen VARA) op NPO Radio 2. Het programma wordt uitgezonden vanuit café The Florin in Utrecht en al jaren gepresenteerd door Dolf Jansen en Felix Meurders. Andere mensen die het programma gepresenteerd hebben zijn onder andere Jack Spijkerman, Jan Jaap van der Wal, Richard Groenendijk en Pieter Jan Hagens. In Spijkers met Koppen schuiven politici, sporters en columnisten aan voor een goed gesprek, maar het kan ook gaan over kunst en cultuur, burenruzies of vreselijk uit hand gelopen hobby’s. En er zijn optredens van grote artiesten en cabaretiers in de meest intieme setting. Alles kan en mag in Spijkers! 

  Het jubileum van Spijkers met Koppen is op 7 oktober 2018 tussen 16.00 en 18.00 uur te zien in Carré!

  Wil je erbij zijn? Dat kan!

  Wilt u deze speciale jubileumuitzending bijwonen? Klik hier.

  Bent u VARA-lid? Er zijn speciale VARA Ledentickets beschikbaar. Klik hier. 

Over

Op 7 oktober van 16.00 tot 18.00 in Carré

Terug naar boven