Acht jongeren met psychische problemen filmen hun eigen leven.

Acht jongeren met psychische problemen filmen hun eigen leven.

Madelief | True Selfie

 • Madelief true selfie 2

  Naam: Madelief
  Leeftijd: 21 jaar
  Hobby: Lezen, modern ballet, zingen.
  Doel: Mezelf accepteren ook als het minder gaat
  Favo quote: "Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter, and those who matter don't mind."

  Uit aflevering 1:  Heal - Tom Odell
  Zo'n fijn en kwetsbaar nummer. Ik moet er altijd bij huilen. 

   

  Mika - We are golden
  Mika is mijn grote jeugdheld! En nog steeds. Ik ken veel van zijn nummers en vond het een super leuke artiest. Dit is zo'n nummer waar iemand je per ongeluk op zou kunnen betrappen terwijl je het zingt in je ondergoed, staand op de bank met een borstel in je hand.


  I saw her standing there - The Beatles 
  Ik heb veel naar de beatles geluisterd. De meeste liederen ken ik via de drumversie van guitar hero, maar dat is natuurlijk niet cool om te zeggen. Laten we hier maar een ander verhaal van maken.


  All I want - Kodaline 
  Dit is een band waar ik veel naar luister. Passend bij elke emotie. Op een of andere manier voel ik me knuffelig wanneer ik deze muziek luister?


  Alle nummers van - Sia 
  Man wat heeft zij een stem. Ik dans graag op deze muziek en kan me goed in haar nummers verplaatsen. Ook ben ik een groot fan van Maddie Ziegler, de danseres die in haar clips danst.


  True Selfie, vanaf 10 april elke dinsdag om 21:55 op NPO 3! 

Personen

Over

BNNVARA | Acht jongeren met psychische problemen filmen hun eigen leven en delen met de kijker hun kwetsbare momenten. Een keer per week komen ze bij elkaar om onder leiding van psycholoog Erik Jongman om met elkaar in gesprek te gaan.

Terug naar boven