Elke drie weken in een andere wijk ergens in Nederland volgen BNNVARA en de EO gewone mensen. Wie zijn ze en hoe zien hun levens eruit?

Typisch Zevenkamp - Rotterdam

14-11-2018
Loek is docent detailhandel en gaat bijna met pensioen. In zijn klas zitten leerlingen uit alle windstreken, met elk hun eigen geschiedenis, waar Loek veel voor heeft betekend. Vandaag het roerende afscheid. Ruben heeft last van stemmen in zijn hoofd en kon daardoor niet meer functioneren in een 'gewone' baan. Nu werkt hij als vrijwilliger in de groenvoorziening, met steun van Pameijer, de organisatie die mensen met psychiatrische problemen of een verstandelijke beperking begeleidt. Maar Ruben wil zo graag een echte baan, met een salaris. Destin heeft met zijn rapformatie Royal Family een videoclip in de wijk opgenomen, maar dat loopt niet zoals hij wil. En Ali gaat uit in het centrum van Rotterdam. Lukt dat om binnen te komen, met die rolstoel van honderd kilo?

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.