• Over Vier Handen Op Eén Buik

  GEORGINA VERBAAN, LUCILLE WERNER, MONIQUE WESTENBERG, LEONIE TER BRAAK, BOBBI EDEN, PATTY BRARD, TATUM DAGELET EN KIM KÖTTER HELPEN DIT SEIZOEN DE TIENERMOEDERS!

  Worstelen met een moeilijke jeugd, een knipperlichtrelatie met je partner of wonen in een zorginstelling. Het zijn geen ideale omstandigheden om in zwanger te raken. Toch hebben veel tienermoeders te maken met zulke situaties en willen zij niets liever dan hun leven op de rails te krijgen voor de komst van hun kindje.

  De bekende moeders
  In een nieuw seizoen Vier Handen Op Eén Buik volgen bekende moeders opnieuw een reeks jonge meiden vóór, tijdens en na hun zwangerschap. Moeders Georgina Verbaan, Lucille Werner, Bobbi Eden, Monique Westenberg, Leonie ter Braak, Patty Brard, Tatum Dagelet en Kim Kötter gaan samen met de meisjes vol moed aan de slag om de hindernissen in hun leven te overwinnen en ze klaar te stomen voor het moederschap.

  Afl. 1 Tanja & Patty Brard
  In de eerste aflevering zien we de 19-jarige Tanja die onverwacht zwanger wordt van haar tien jaar oudere vriend Jeremy. Wanneer ze erachter komt dat ze zwanger is, besluit ze om bij Jeremy te gaan wonen in een andere stad. Tanja voelt zich eenzaam in haar nieuwe situatie en mist haar familie en vrienden enorm. Daarnaast kampt Jeremy met twee verslavingen, gamen en jointjes roken, en hebben ze hun financiële zaken niet op orde. Patty Brard probeert het stel een zetje in de goede richting te geven, zodat ze hun zaken op orde krijgen voordat de baby komt.

  Afl. 2 Cheyenne & Tatum Dagelet
  In de tweede aflevering kijken we mee met Cheyenne, die op haar zeventiende zwanger wordt van haar vriendje Kevin. Ondanks hun knipperlichtrelatie en het feit dat ze niet samenwonen, is het krijgen van een kindje toch stiekem hun droom. Als blijkt dat Cheyenne in verwachting is van niet één maar twee kindjes moet het stel wel even slikken. Cheyenne is erg direct, waardoor de communicatie tussen haar en haar vriend soms moeilijk verloopt. Tatum Dagelet helpt het stel om het onderlinge contact aan te pakken, want ze zullen elkaar hard genoeg nodig hebben als de tweeling er is.

  Vier Handen Op Eén Buik, vanaf 23 januari iedere dinsdag te zien om 20:25 uur op NPO 3!

  Vier Handen Op Eén Buik is een co-productie van BNNVARA en Skyhigh TV

Instagram

Loading...

Vier Handen Op Eén Buik

Over

In Vier Handen Op Eén Buik van BNNVARA helpen BN'ers tienermoeders tijdens hun zwangerschap, bevalling en daarna.

Terug naar boven