Vier Handen Op Een Buik komt terug!

Vier Handen Op Een Buik komt terug!

 • Over Vier Handen Op Eén Buik

  Stel je voor, je staat middenin je leven vol vrienden, feestjes, liefde en gezelligheid. En dan kom je er opeens achter dat je zwanger bent. Je schrikt je de tering, maar bent ook vastberaden. Dit ga jij fiksen! …maar waar begin je?! Natuurlijk is je leven nog niet helemaal op en top geregeld. Misschien woon je nog thuis, zit je nog op school, is het nog helemaal niet zo dik aan met je vriendje. Je was eigenlijk nog niet echt bezig met huisje, boompje, baby. Daar komt nu verandering in, want met een kindje op komst moet er een hoop geregeld worden.

  In het programma Vier Handen Op Eén Buik laten jonge meiden zien hoe ze zich voorbereiden op de komst van hun kindje. In het programma worden ze stevig aangemoedigd door een Bekende Moeder. Zo zag je in eerdere seizoenen hoe de moeders in spé samen met o.a. Patty Brard, Tatum Dagelet, Georgina Verbaan en Patricia Paay op weg gingen naar het moederschap. Vanaf komend seizoen is er naast de Bekende Moeders een vaste therapeut verbonden aan het programma én geven we de aanstaande moeders ook een vlogcamera. Zo kunnen ze zowel voor en na de uitzending zélf een kijkje geven in deze retespannende en belangrijke periode. Zo leer je als kijker de deelnemende moeders al eerder kennen en kunnen ze Nederland na de uitzending zelf vertellen over de hele ervaring en over hoe het nu met hen en de klein(tj)e(s) gaat!

  Ben jij in verwachting en vind je het leuk om Nederland te laten zien dat je met een flinke dosis wilskracht elke situatie baby-klaar kan maken? Geef je dan nú op voor seizoen 6 van Vier Handen Op één Buik.

  Met jouw hulp willen we laten zien dat het krijgen van een baby op jonge leeftijd gepaard gaat met ups en downs. Waar loop je tegenaan? Waar moet je voor knokken? Hoe kun je je eigen leven zo organiseren zodat je kindje straks in gespreid bedje terecht komt? Naast de mogelijkheid om Nederland te laten zien dat jij dit voor mekaar bokst staan ook dit seizoen de Bekende Moeders in de startblokken om je bij te staan terwijl je je voorbereid op de grootste taak uit je leven: het moederschap!

  Je cookie-instellingen zorgen ervoor dat je dit deel van de website niet kunt zien.

  Wijzig hier je cookie-instellingen

Video

Instagram

Loading...

Vier Handen Op Eén Buik

Over

In Vier Handen Op Eén Buik laten jonge aanstaande moeders zien hoe zij zich voorbereiden op de komst van hun kindje. Ze worden stevig aangemoedigd door een bekende moeder, die hen bijstaat tijdens hun zwangerschap, de bevalling en daarna.

Terug naar boven