• Hoe is het nu met...?

  In Vier Handen op één Buik: Hoe is het nu met…? keren bekende moeders terug naar hún tienermoeder.

  Hoe bevalt het moederschap? Wie hebben er nog meer kinderen? Welke relaties hebben stand gehouden in deze heftige tijd? En welke zijn gesneuveld? Hebben de meiden werk? Inmiddels een lekker huisje? En wie heeft een mega transformatie ondergaan..? 

   

  Aflevering 1: Silvana, Angela & Lisanne

  Sofie van den Enk terug naar Silvana. Zij en haar vriendje Wesley kregen vorig jaar baby Traylano, maar hadden het alles behalve goed voor elkaar. Ze hadden geen werk, geen inkomen en geen huis. Inmiddels is Silvana zwanger van haar 2e kindje en de situatie lijkt identiek. Sofie grijpt ook dit keer in om de jonge ouders hopelijk iets in te laten zien.

  Tooske Ragas gaat terug naar Angela. Na een heftige jeugd besloot zij zich te bekeren tot de islam, maar in de maanden dat Tooske haar tijdens haar zwangerschap volgde leek ze steeds minder op het meisje van hun eerste ontmoeting. Tooske had hier grote zorgen over en is heel benieuwd of Angela inmiddels zichzelf weer kan zijn.

  En Tanja Jess gaat terug naar Lisanne, waar destijds grote zorgen over waren of zij niet te lui was om een kind op te voeden. Lisanne verrast Tanja niet alleen dáármee, maar voorál op een heel andere manier…

   

  Aflevering 2: Samantha, Sharona & Aline

  Melisa van der Ende gaat  terug naar Samantha. De laatste keer dat zij ze zag sloegen zij en haar vriendje Toni opnieuw op de vlucht voor de politie. Melisa is heel benieuwd hoe dát is afgelopen.

  Renate Gerschtanowitz gaat terug naar Sharona. Destijds had ze grote zorgen over de hygiëne in huis. Sharona blijkt nu zwanger van haar 2e kindje en Renate is heel benieuwd of het stel het nu anders aanpakt.

  En Leontien van Moorsel gaat terug naar Aline. Zij beviel op haar 19e van haar 3e kind. Inmiddels is het 3 jaar later en Leontien is razend benieuwd of Aline het allemaal redt met haar kinderen. Maar bij aankomst heeft Aline direct een grote verrassing voor Leontien….

   

Vier Handen Op Eén Buik

Over

In Vier Handen Op Eén Buik van BNNVARA helpen BN'ers tienermoeders tijdens hun zwangerschap, bevalling en daarna.

Terug naar boven