Kijk alles hier terug!

Kijk alles hier terug!

  • Over de Alpacas

    Vorig jaar is er in het diepste geheim gewerkt aan een opvolger van het legendarische BNN-programma De Lama’s. Met trots presenteerden we: Alpacas! En dit voorjaar mogen we weer los met een nieuw seizoen!

    De Alpacas zijn terug! De comedians Peter Duifhuis, Thomas Hoogendoorn, Ruud Smulders, Nabil Aoulad Ayad en nieuwkomer Rayen Panday staan dit seizoen in de comedy- schijnwerpers. Sophie Hilbrand is weer de vrouw die deze vijf mannen in het gareel moet houden. In dit nieuwe seizoen worden de Alpacas iedere week bij gestaan door een bekende Nederlander. Hun verhalen worden het uitgangspunt voor verschillende hilarische improvisaties. Alpacas is vanaf 25 april om 21.55 uur te zien bij BNN op NPO 3. 

    Vanaf eind april gaan de Alpacas weer los in maar liefst zeven live shows. Waar de scène zich afspeelt, hoe de spelers elkaar kennen en wat ze op locatie aantreffen bepaalt Sophie altijd samen met het publiek.

     

Over

Ruud, Peter, Thomas, Nabil en Rayen zijn Alpacas! De opvolger van De Lama's, bij BNNVARA op NPO3. Met Sophie Hillbrand als leading woman.

Terug naar boven