• Over Cold Feet

    De hitserie Cold Feet uit de jaren ’90 is terug van weggeweest en om maar meteen met de deur in huis te vallen: het voelt weer als vanouds. Dezelfde groep, dezelfde stad en dezelfde gezonde dosis Britse humor. Toch is er een groot verschil met eerdere seizoenen: Adam, Pete, David, Karen en Jenny zijn nu geen dertigers meer.

    Wat kun je verwachten?
    In het nieuwe seizoen komt Adam terug uit Singapore om zijn oude vrienden, die inmiddels door het leven gaan als vijftigers, in Manchester op te zoeken. Maar zijn bezoek is niet zonder reden: hij komt persoonlijk vertellen dat hij binnenkort gaat trouwen met zijn Singaporese vriendin Angela. Iedereen vindt daar zo het zijne van en steekt dat niet onder stoelen of banken: Angela is maar liefst 18 jaar jonger, dus dat kan toch nooit goed gaan? Is Adam helemaal gek geworden?

    Tijdens zijn bliksembezoek herenigt Adam zich ook weer met zijn zoon Matthew, maar dat loopt niet zoals gehoopt. Hoe belangrijk hij het ook vindt, zijn zoon is niet van plan om op zijn bruiloft te komen. Hij heeft wel iets beters te doen. En ook Pete, Adams beste vriend, kan door omstandigheden niet naar de bruiloft komen. Hoe gaat Adam er in vredesnaam voor zorgen dat zijn dierbaren toch aanwezig kunnen zijn? Gelukkig komt zijn nieuwe wederhelft met een passende oplossing...

    Enfin, het nieuwe seizoen van Cold Feet zit boordevol onderwerpen waar je op middelbare leeftijd mee te maken krijgt. Hoe ga je bijvoorbeeld om met iemand die last krijgt van een midlifecrisis? Wat is de beste manier om opstandige pubers op te voeden en hoe houd je het na jaren nog spannend in bed?

Video

Over

We hebben er ruim dertien jaar op moeten wachten: het zesde seizoen van Cold Feet. Ook zo benieuwd naar de comeback?

Terug naar boven