Kijk 17 en 18 november naar de Kwisconcerten op

Kijk 17 en 18 november naar de Kwisconcerten op

 • Over De Kwis

  De Kwis foto

  De Spannende Toon. De Wie-Heeft-Er-Wat-Over-Wie-Gezegd-vraag. En het inmiddels legendarische onderdeel De Lopende Band. Joep van Deudekom, Rob Urgert, Niels van der Laan en Jeroen Woe onderwerpen hun gasten aan opdrachten, satirische weekoverzichten en muzikale parodieën. De bekende Nederlander die dat wekelijks voor z'n kiezen krijgt, wordt bijgestaan door gastheer Paul de Leeuw.

  Helaas is de állerlaatste uitzending van De Kwis al geweest, en zijn alleen de herhalingen nog te zien: tussen 4 augustus en 1 september elke zaterdag om 22:30 op NPO 1.

   

  MAAR:

  Er komt een Kwisconcert!

  Youtube-hits als ‘Samen op de scooter’ en ‘Pa pa paardenvlees’. Maatschappelijk relevante nummers als ‘In m’n pietenpak’ en ‘Het Piemellied’. En hilarische hoogtepunten als ‘Kan de microfoon aan?’ en ‘Badr Hari, de musical’. In elke aflevering van het populaire BNNVARA-televisieprogramma De Kwis zongen Niels van der Laan en Jeroen Woe een lied over de voorafgaande week. Binnenkort brengen Van der Laan en Woe deze hits voor één keer naar het theater. De Kwisconcerten zijn op 30 en 31 augustus en 1 en 2 september in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Een registratie van het concert is in twee delen op tv te zien, op de zaterdagen 17 november om 22.30 uur en 30 december om 22.15 uur bij BNNVARA op NPO 1.   

  Compleet met een ensemble en de Miguel Wiels band brengen Van der Laan en Woe een wervelend afscheidsconcert, met de beste, mooiste en grappigste liedjes uit De KwisMesscherp, rete-muzikaal, virtuoos en vooral erg geestig. 

Terug naar boven